miércoles, noviembre 16, 2005

Videos, videos

Avui no parlaré de cap cosa en concret. Per variar una mica, em limitaré a deixar-vos un parell de videos (que m'han arribat via mail) que no us deixaran indiferents.

En primer lloc, fa pocs dies ha nascut "Cuatro", una nova televisió. I la situació em recorda el naixement d'altres canals, com "Telecinco" i "Antena 3". En aquella época, la televisió era bastant diferent. Les programacions d'aquests canals estaven plenes de programes autènticament "frikis" (encara que penso que la tele ha empitjorat amb els anys). Per sobre de tots els programes, i malgrat els anys que han passat, encara en recordo un amb un somriure a la cara. Si voleu entrar en el túnel del temps i riure una estona, només cal que cliqueu aquí.

D'altra banda, i pels amants del enigmes i de les conspiracions, us recomano que feu un cop d'ull a un video que planteja dubtes sobre l'avió que es va estavellar contra el Pentàgon en la cadena d'atemptats de l' 11-S. Aquí el podeu veure.

1 Comments:

Blogger Oriol Vaquer said...

"Humor amarillo"!!!

Grande, Javi, grande.

Fa uns dies amb uns colegues ens vam baixar uns videos i vam estar tota la tarda rient, recordant aquells diumenges de la nostra infantesa, i pensant que ens estem fent grans. Les hamburgueses, la taula de surf, les portes, la teleranya de velcro, i el Chino Kuteiro. Quins records. Tempus fugit.

Estan bojos aquests japonesos (Obelix dixit)

Salut i República

8:04 p. m., noviembre 16, 2005  

Publicar un comentario

<< Home