viernes, noviembre 18, 2005

1000 visites a un pas del cap de setmana

Caram, caram, quina sensació més estranya que produeix això de veure més de 1000 visites al comptador del blog. A més si fem una ullada a la procedència dels visitants la cosa encara es fa una mica més estranya, ja que hi trobem alguna dada una mica exòtica.

Fem un breu repàs i enumerem algunes de les més curioses. Hem rebut un parell de visites d'Austràlia, una de Canadà, unes quantes d'Estats Units, una del Regne Unit i una de Malàsia. A banda d'aquesta volta al món, la majoria de visites que rep la pàgina son de l'Estat espanyol i, especialment de Catalunya, esclar.

Tenim visites de Madrid (que suposo que seran de l'Eulàlia), de la Comunitat Valenciana (crec que la Nuria és la culpable), de la localitat aragonesa de Ministerio (ni idea de qui serà) o de Castella la Manxa (serà el meu cosí??). I a Catalunya, la majoria són del Maresme, com no. La majoria de Mataró (normal, si som la ciutat blogger per excelència), Arenys de Mar, Argentona (Oriol), Dosrius (Victor) o Premià de Mar, que suposo seran de companys i companyes, amics i amigues.


Tot plegat és una bona mostra del poder de comunicació dels blogs i d'Internet. Ja vaig dir que amb aquest mitjà tenim més lectors potencials que qualsevol diari mundial, i la veritat és que la globalitat del blog queda una mica reflectida en totes aquestes dades.

Bé, de moment, ho deixarem aquí. Aquest cap de setmana es presenta mogudet, ja que dissabte i diumenge estan ocupats per la "Conferència sobre nous i vells drets de l'estat del benestar", que organitza el PSC. Jo, per la meva part, tinc un munt de feina i a més, pel mig, a la nit de dissabte tinc un sopar d'aniversari d'un parell de bones amigues.

Em sembla que aquest cap de setmana dormiré més aviat poc.

5 Comments:

Blogger Eu said...

Hola Javi!

Jo també he passat ja dels 1.000 visitants (en aproximadament un mes) i em sembla impressionant el poder de convocatòria d'aquest mitjà! A vegades em fa por i tot...

Per cert, evidentment moltes de les visites que reps des de Madrid són meves però no descartis més gent que et pots seguir des d'allà!

Petons i ens veiem a la conferència aquest cap de setmana!

4:58 p. m., noviembre 18, 2005  
Blogger Pedro said...

Comunitat valenciana? Nano, si la delegació del teu partit a València es diu Partit Socialista del PAÍS VAELNCIÀ perquè tens tana mania a canviar-lis el nom dir Comunitat valenciana.

1:24 p. m., noviembre 20, 2005  
Blogger Javi said...

Pedro,

un cop més hem demostres que "los árboles no te dejan ver el bosque". Sempre estás donant importància a detalls que a mi em donen bastant igual. En fi, suposo que cadascú té les seves prioritats.

Gràcies per participar al blog, "puntilloso amigo".

10:07 a. m., noviembre 21, 2005  
Blogger Donaire said...

Hola Javier
Jo també soc un dels teus lectors assidus. Veig que la blogosfera socialista no deixa d'expandir-se. Això està bé!. Tot i que dóna molta feina podries estudiar un blog paral·lel en castellà perquè hi ha temes que han de ser llegits sobretot des de fora.
Bona sort i bona feina

2:15 p. m., noviembre 21, 2005  
Blogger Javi said...

José Antonio,
no m'he plantejat lo del blog en paral·lel, però sí que és cert que hi han molts temes que han de ser llegits a fora de Catalunya.
De moment el que sí que faig és escriure posts en castellà i en català, per tal de que el blog sigui com jo, bilingüe.
Per cert, un autèntic plaer coneixe't, encara que sigui a través de la xarxa!

5:23 p. m., noviembre 21, 2005  

Publicar un comentario

<< Home