jueves, febrero 23, 2006

L' Enquesta (2)

Us exposo els resultats de la segona enquesta, que tot just acabo de treure del forn. Recordem'ho, la pregunta era "Quines creus que han de ser les grans prioritats de les polítiques de joventut?". Hi han hagut un total de 32 respostes, amb els seguents resultats:
  • Oci alternatiu, cultura i esports: 4 vots.
  • Habitatge per a joves: 10 vots.
  • Formació i educació: 11 vots.
  • Ocupació i ajuda als emprenedors: 7 vots.

La tercera enquesta enlloc de tractar un tema general serà si se'm permet, una petita prova de tipus personal. Es tracta d'intentar conèixer (una mica) si agrada el blog i els temes dels que vaig parlant. Sé que no és una enquesta gaire interessant per a la gent que es passeja per aquest espai, però per al que escriu aquestes línies si que tindrà una utilitat.

En definitiva, si la idea d'aquesta tercera enquesta no agrada, només cal que es faci notar amb algun comentari.

2 Comments:

Blogger Núria Aguilar said...

Javi, deixa'm fer una mica de conclusions,
1. Yingue'm en compte que la pregunta és sobre els joves però no tant sols la contesten joves.
2. Formació i habitatge es el que més preocupa, almenys als que l'han contestada.

Això ho trobo molt interessant, i absolutament en concordància amb les dades estadístiques: de fet no hi ha atur, estem, a un "atur tècnic", tot hi que ens preocupa si teniu o no feina, ens preocupa molt més la formació i l'habitatge són les bases per tenir un projecte de vida.
És evident que els joves no esl preocupa l'oci, ja se'l busquen tot solets, hi en saben, com tots els joves de sempre!

2:13 p. m., febrero 24, 2006  
Blogger Naya said...

Hola Núria,

en general, estem bastant d'acord.

Únicament afegiria que si bé no preocupa tant la ocupació, crec que sí que preocupa la precarietat d'aquesta ocupació. Potser si la pregunta hagués anat en aquesta clau els resultats diferirien una mica.

D'altra banda, em sembla que l'habitatge és el problema més greu i complicat i és on s'haurien de centrar els esforços més importants.

En quant a formació, penso que s'hauria de fer un anàlisi sobre la situació i la oferta de la formació profesional, que probablement caldria replantejar en algun aspecte concret.

I en quant a l'oci només puc dir el mateix que tu ja dius. Els joves quan volem divertir-nos no ens cal gaire ajuda per saber trobar la nostra oferta d'oci.

Per cert, si se t'acudeix alguna idea de cara a futures enquestes, no dubtis en fer-la arribar.

Salut.

3:15 p. m., febrero 24, 2006  

Publicar un comentario

<< Home