jueves, febrero 23, 2006

L' Enquesta (2)

Us exposo els resultats de la segona enquesta, que tot just acabo de treure del forn. Recordem'ho, la pregunta era "Quines creus que han de ser les grans prioritats de les polítiques de joventut?". Hi han hagut un total de 32 respostes, amb els seguents resultats:
  • Oci alternatiu, cultura i esports: 4 vots.
  • Habitatge per a joves: 10 vots.
  • Formació i educació: 11 vots.
  • Ocupació i ajuda als emprenedors: 7 vots.

La tercera enquesta enlloc de tractar un tema general serà si se'm permet, una petita prova de tipus personal. Es tracta d'intentar conèixer (una mica) si agrada el blog i els temes dels que vaig parlant. Sé que no és una enquesta gaire interessant per a la gent que es passeja per aquest espai, però per al que escriu aquestes línies si que tindrà una utilitat.

En definitiva, si la idea d'aquesta tercera enquesta no agrada, només cal que es faci notar amb algun comentari.

1 Comments:

Blogger Javi said...

Hola Núria,

en general, estem bastant d'acord.

Únicament afegiria que si bé no preocupa tant la ocupació, crec que sí que preocupa la precarietat d'aquesta ocupació. Potser si la pregunta hagués anat en aquesta clau els resultats diferirien una mica.

D'altra banda, em sembla que l'habitatge és el problema més greu i complicat i és on s'haurien de centrar els esforços més importants.

En quant a formació, penso que s'hauria de fer un anàlisi sobre la situació i la oferta de la formació profesional, que probablement caldria replantejar en algun aspecte concret.

I en quant a l'oci només puc dir el mateix que tu ja dius. Els joves quan volem divertir-nos no ens cal gaire ajuda per saber trobar la nostra oferta d'oci.

Per cert, si se t'acudeix alguna idea de cara a futures enquestes, no dubtis en fer-la arribar.

Salut.

3:15 p. m., febrero 24, 2006  

Publicar un comentario

<< Home