jueves, marzo 29, 2007

L'Equip del PSC

M'agraden els 30 noms de la llista del PSC a Mataró (que podeu trobar aquí). En vista d'algunes opinions (molt respectables) que he anat sentint, hi haurà qui no estarà gens d'acord amb mi. Però crec que és una candidatura molt bona i vull aclarir alguns matissos.
Si m'hagués tocat a mi decididir els noms de la candidatura, de ben segur que la llista seria diferent, de la mateixa manera que cada persona, qualsevol altre militant, en funció de les seves opinions, hauria confeccionat una llista diferent. Per aquest motiu aquesta no és la meva llista, ni la de ningú en particular, sino que és la llista del PSC. Això, que pot semblar una obvietat, crec que no ho és tant.
Crec que és una llista formada per gent molt diversa i no repetiré alguns dels adjectius que ja s'han dit sobre la mateixa durant aquests dies. En tot cas, la llista conforma en sí mateixa un equip de persones treballadores en el que cadascú aporta coses diferents i la força del qual recau en la suma del conjunt. Per tant, cadascú té o ha de tenir la seva importància particular.
Tampoc vull amagar que em satisfà molt trobar novetats respecte a la llista que es va presentar fa 4 anys. I dic això perquè crec en la renovació de les organitzacions i perque penso que no pot haver-hi renovació sense comptar amb la gent jove (però no només amb gent jove). I aquesta llista compta amb la gent jove. Hi ha 3 militants de la JSC a la llista, no sé si són molts o pocs (fa 4 anys n'hi havien 5, i fa 8 anys n'hi havien 3, els mateixos que ara) però en tot cas, són els que són. I si alguna cosa crec, és que són (i jo m'incloc, ja que formo part de la llista) gent capacitada i que treballarà abans, durant i després de la campanya. Gent que tindran molt a dir.
I crec que també cal un reconeixement a algunes persones que, tot i no formar part d'aquesta llista, formen part del projecte socialista a Mataró i desenvolupen una tasca importantíssima en el dia a dia.
Dit tot això, els socialistes hem de posar una marxa més i treballar amb il·lusió, ganes i determinació per guanyar la confiança dels ciutadans i ciutadanes de Mataró i per tenir el millor projecte de ciutat, aquell que ofereixi més oportunitats per a tothom. Amb l'aval del nostre treball segur que ho aconseguirem.