lunes, abril 02, 2007

Cinema de Setmana Santa

Torna la setmana santa i les televisions tornen a programar pràcticament les mateixes pel·lícules de cada any, que ja s'han convertit en clàssics d'aquestes dates. El cinema bíblic o amb algun element religiós es troba a l'ordre del dia.
De totes les pel·lícules sobre la vida de Jesús que he vist, em quedo amb dues versions molt particulars. Una, el musical "Jesucrist Superstar", de la que us deixo un video amb una de les principals escenes del film. No haureu vist mai a un Jesús millor afeitat, pentinat i amb la túnica tan neta com en aquesta obra.

I dues, "La darrera temptació de Crist", adaptació de Scorsese de la pol·lèmica obra de Kazantzakis. Amb Willem Dafoe en el paper protagonista i amb una magnífica banda sonora de Peter Gabriel.
Per desgràcia, aquests dos films no son dels que més s'acostumin a programar durant la setmana santa. Ens tornarem a trobar amb algunes obres clàssiques del peplum, com "Ben Hur" (una de les meves preferides) o "Espàrtac".
En fi, tot això serveix com a mínim a tall d'exemple de que aquesta és una setmana lleugerament diferent, on alguns poden o podran gaudir d'unes minivacances (jo a partir de dimecres també) i on una bona opció per refugiar-se del mal temps que de moment estem patint pot ser el cinema. Almenys jo tinc unes quantes pel·lícules pendents.
Que passeu uns bons dies i si podeu i ho necessiteu, desconecteu per tornar amb les piles ben carregades.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Igualment, Javi!
Bones vacances i fins la tornada!

7:07 a. m., abril 03, 2007  
Blogger Javi said...

Doncs gràcies Glòria, que vagi tot molt bé i carreguem les piles pel que ens espera.

Fins aviat!

10:53 a. m., abril 04, 2007  

Publicar un comentario

<< Home