jueves, marzo 26, 2009

Novament, un Congrés de la JSC

Demà a aquesta hora, previsiblement seré a Viladecans, al XIIIè Congrés de la JSC. Haurem votat ja l'informe de gestió de la Comissió Executiva sortint i estarem en procés de constitució de les comissions de treball que ens ocuparan un bon grapat d'hores durant el Congrés.

Els congressos acostumen a marcar punts d'inflexió i quan arriben sembla com si el temps es precipités i el cel ens caigués a sobre. És com si de sobte ens adonéssim de que cal canviar coses i replantejar línies de treball. Alhora són processos molt interessants perque permeten incorporar a l'ideari polític de l'organització aquells plantejaments que han anat madurant durant mesos en el sí del dia a dia de la JSC. I crec que això és possible essenciament gràcies als nous militants que s'han anat incorporant durant els darrers anys i que aporten, almenys, una visió diferent i més propera de les problemàtiques juvenils.

Estic convençut de que cada procés congresual ens reforça i ens dona noves eines per assolir els nostres objectius. La JSC ha de ser una organització útil i que faci front als problemes dels joves, i aquest és un objectiu que es defineix amb molta facilitat però que presenta moltes dificultats i reptes per poder portar-lo a la pràctica. Al respecte, per la part que em toca, un servidor passarà el cap de setmana treballant i debatent en positiu per aconseguir precisament això.

Imatge de http://jsc.alfa9.com/archivos/noticias/IMG_262_1.jpg

1 Comments:

Blogger Jordi Molinera i Poblet said...

http://www.avui.cat/article/mon_politica/57084/preacord/entre/pse/pp/investir/patxi/lopez/lehendakari.html

1:51 a. m., marzo 27, 2009  

Publicar un comentario

<< Home