martes, noviembre 08, 2005

El rojo de Victor

Com que avui no tinc gaire temps i hi han multitud de temes sobre la taula, ens dedicarem únicament a donar la benvinguda a aquest petit (cada cop menys) món dels blogs del Maresme al company i també amic Victor Martínez, veí de Dosrius. En Victor es d'aquelles persones que sempre tenen alguna cosa a dir i que la diu "sense tapujos". Un tipo transgresor, amb tot el carinyo de la paraula. Per aquest motiu, serà un plaer anar seguint les seves reflexions a través del seu blog, "Crim i Càstig". I és que el Victor és un apassionat del llibre de Dostoievski.

I de mica en mica, la JSC del Maresme ens anem reblogucionant, i és que al ritme que portem, quan començi l'any que vé gairebé tots tindrem blog propi, qui serà el pròxim/a?

2 Comments:

Blogger Víctor said...

Naya, gracias por el post. Me alagan mucho tus palabras, aunque no sé si reuno tantas condiciones como para ser tan alagado. ¡Gracias!

2:44 p. m., noviembre 09, 2005  
Blogger Pedro said...

Felicitats!
Diputats del PSC voten en contra de suprimir el peatge de Mollet. La comissió de pressupostos del Congrés dels Diputats ha aprovat amb els vots de PP, CiU, ERC i IU-ICV una esmena de CiU als pressupostos de l'Estat per al 2006 en què es destinen 12 milions d'euros al rescat del peatge de la C-32 al seu pas per Mollet. L'esmena ha rebut, en canvi, l’abstenció del PNB, CC i el Grup Mixt i els únics vots en contra del PSOE. Els diputats del PSC que hi han votat en contra són: Montserrat Colldeforn (Barcelona), Juan Carlos Corcuera (Sabadell), Esperança Esteve (Terrassa), Manel Mas (exalcalde de Mataró) i Montse Palma (diputada per Girona), com mostra la imatge, que inclou Teresa Cunillera, que no hi era però que ha afirmat que l'esmena presentada és un "error".

12:00 a. m., noviembre 10, 2005  

Publicar un comentario

<< Home