martes, noviembre 01, 2005

La Gran Família

Últimament es parla molt dels blogs i dels blogaires. I és que gairebé cada setmana algun company, conegut o amic es crea el seu blog. Aquest és el cas d'avui. El company i amic Oriol Vaquer, argentoní però sobretot ciutadà del món, acaba d'obrir el seu blog.

Fa temps que quan em trobo amb l'Oriol comencem a parlar i a comentar in situ el que es parla als diversos blogs que tots dos llegim i la veritat, el veia amb ganes de participar en aquest món, ja que a més ell, com bon enginyer, comparteix la déria per les tecnologies i els mitjans de comunicació. De tant en tant ja ens ha deixat algun comentari en aquest mateix blog dint la seva, però com ell mateix diu, molts cops es quedava amb les ganes de reflexionar sobre la quantitat de coses que li passen pel cap. Sense cap mena de dubte, serà interessant anat llegint el que ens digui l'Oriol. Benvingut.

I a base d'anar fent incorporacions, de mica en mica els blogaires mataronins i maresmencs s'estan convertint en una gran família. Sobretot gran, perquè al ritme que portem, si algun dia decidim fer un sopar, em sembla que no trobarem fàcilment restaurant on hi capiguem tots.

1 Comments:

Blogger Oriol Vaquer said...

Moltes gràcies Javi per la publicitat.
El que passa que al final només parlarem pel blog o el fòrum de la JSC Maresme ;)

Salut i República

6:42 p. m., noviembre 02, 2005  

Publicar un comentario

<< Home