martes, octubre 21, 2008

Joves socialistes a Sant Cebrià

Diumenge al migdia, vam constituïr l'agrupació de la JSC de Sant Cebrià de Vallalta. Amb gent molt jove i amb moltes ganes de treballar, estic convençut de que el camí que la JSC inicia a aquest poble del Maresme serà profitós.
Sant Cebrià de Vallalta és un dels municipis més petits de la nostra comarca. És un d'aquells municipis que malgrat tot, ha crescut en els últims anys i ha patit canvis importants en un món cada vegada més globalitzat. Durant l'acte ens va donar la benvinguda en Pere Vega, primer secretari de l'agrupació del PSC i candidat socialista a l'alcaldia i també ens acompanyar en Manel Mas, que ens va donar algunes de les claus de la crisi que estem vivint. Una crisi que sigui dit de pas, penso que no només és econòmica, sino també de valors, i que en certa manera una cosa té a veure amb l'altra. També ens va acompanyar en Santi Fontbona, tot just reescollit Primer Secretari del PSC Maresme aquest cap de setmana, que en quatre dies ens ha acompanyat dues vegades en dos moments importants per a la JSC de la comarca.
Sant Cebrià és també el municipi de la comarca amb un major percentatge de joves. I aquests joves tenen necessitats i problemàtiques que cal afrontar, com un espai jove digne o una millora de la mobilitat en horari nocturn que els permeti desplaçar-se amb seguretat. Amb aquesta constitució, la JSC es converteix en l'única organització política juvenil del municipi, i per tant ens toca liderar el discurs i les propostes en matèria de joventut per a Sant Cebrià. Estic segur de que així serà. Per acabar cal felicitar als nous militants i animar-los a treballar amb empenta i ganes. Ja saben que ens tindran al seu costat.

3 Comments:

Blogger Somecolours said...

Hola!!
Como he llegado aquí es una pequeña y breve historia pero bueno, es algo facil de contar. XD

Me llamo Alberto y ha dado la casulidad que buscando fotografias de "música" en el google, ha salido tu blog!! La necesito para hacer un blog de Comunicación Audiovisual, espero que no te importe que la coja...

Y bueno para más casualidades, yo también soy de Mataró jajajjaa y por si fuera poco, también soy del PSC/PSOE aunque no estoy afiliado a ningún partido...jajaja yo solo voto...

Bueno que sepas que ya estas en mi lista de links de mi blog y que espero poder conocerte y charlar contigo ya que he dado con tu blog por pura casualidad...

te ire comentando okis?¿ espero que agas lo mismo en el mio...:$

nos vemos!!


Alberto

11:11 p. m., octubre 21, 2008  
Blogger Naya said...

Alberto,
un placer conocerte y recibirte en este humilde espacio.

No te preocupes por la imagen. Puedes cojer cualquier imagen que necesites de este blog. Lo mismo te digo para cualquier texto que encuentres por aquí.

Y en fin, si eres de Mataró, pues ya iremos charlando e intercambiando impresiones.

Un saludo, ya nos veremos. Cuídate!

12:13 a. m., octubre 22, 2008  
Anonymous Anónimo said...

Hola, Javier un saludo de ano nuevo
Por casualidad te encontre y como me encanta la cultura y tu escribes poesia...en mi opinion es belleza inteligente que atrapa.
Soy una venezolana y vivo en alemania visito tu pais y me gusta.

hasta pronto

Nayleth.

6:18 p. m., enero 07, 2011  

Publicar un comentario

<< Home