viernes, junio 09, 2006

Banner, Vídeo, Vídeo, Vídeo

El banner...

... un vídeo...

... un altre vídeo...

... i un altre vídeo més.

9 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Catalanistes i d´esquerres?
Deus voler dir espanyolistes i autoritaris!!!!!

Aquests videos no els acavo d´entendre massa, a part de les "palles" que us deveu fer els del PsoE(ni socialistes ni obrers) veient en Mas dient SÍ a l´espanyolitat de la región española de CataluÑa, no tenen cap mena de solta ni volta.

La vostra campanya, és un desprestigi a la gent del Principat de Catalunya, els tracteu d´imbecils i tontos, perquè aixi és com els veieu, un instrument més, d´aquest engranatge que l´anomeneu -España plural-.
Sí guanya Cataluña
No guanya el PP
I anar fent... Amb tota la propaganda electoral, no feu cap esmena a les "qualitats" del text reformat, només utilitzeu la POR!!!!
La meva pobre avia, m´ha arrivat a preguntar, de que si amb un NO, hi havien possibilitats de tornar a una dictadura. Poseu la por al cos a la gent gran.
Aixi reventeu espanyolistes!!!!!

1:07 p. m., junio 10, 2006  
Blogger Javi said...

Guillem,
en primer lloc t'agraïria que et fixessis en un detall. En aquest blog, en cap moment he fet esment a l'eslògan de campanya del PSC, precissament perquè tampoc m'agrada.

De fet, com pots veure en aquest mateix post, he fet servir el banner amb l'eslògan de campanya de la JSC, perquè dona un missatge i una idea en positiu.

Una altra cosa, ben diferent, és que evidentment el PP voldrà instrumentalitzar el vots del No, i els instrumentalitzarà en la mateixa línia anticatalanista que ha estat utilitzant en els últims anys.

En segon lloc, també t'agraïria i a més et demanaria que si vols comentar algun post d'aquest blog (sempre és d'agraïr poder intercanviar opinions, discutir i debatre), ho fessis amb un mínim de respecte i educació, tal i com jo estic fent al respondre el teu comentari.

Gràcies per participar al blog, salutacions.

2:45 p. m., junio 10, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Uep ho intenterem i doncs això del respecte en la llengua escrita, tot i que tu com a part del PsoE no respectes el poble català, però tant li fa, si et sents violent tal i com em sento jo amb les agressions del teu partit, cap problema, jo ho arreglo; ho pots mirar d´arreglar tu també, per poder-me respectar a mi com a part del poble català?
Si em vols ajudar a respectar-me tal i com jo començo a fer amb tu, podries començar per intentar fer pressió per retirar aquest estatut, que no ens reconeix com a Nació, que margina els Catalans de les cinc comarques Catalanes de l´altre vanda dels Pirineus, o els pobles de la franja de ponent, que ni tant sols surten reflectits ni esmentats en l´estatut.

Com hagis fet els deures, et seguirè donant(si aixi ho desitges) les instrucccions per respectar la nació catalana, a la qual estàs insultant.

Salut i gràcies per respondrem.

1:33 p. m., junio 11, 2006  
Blogger Fer said...

Fanatisme il.lustrat... com sempre hi ha uns que pensen que Catalunya és el que ells volen i prou, no hi ha res més enllà del que ells imaginen o somien. Veiem que diu el poble català que es qui té la sobirania de decidir que fer amb aquest Estatut. Respectar Catalunya no és respectar una única corrent de pensament o ideologia. És aquest to pedant, aquesta autosuficiència que et fa pensar que necesitem les teves instruccions per arribar a respectar la nació catalana el que et treu qualsevol possibilitat per entendre la Catalunya en la que vivim avui en dia. Tu vols imposar la teva idea de Catalunya. Jo assumiré el que decideixi la majoria de catalans i catalanes... o faras tu?

4:02 p. m., junio 12, 2006  
Blogger Pedro said...

Tens el video d'en Zapatero dient allò tant catxondo de què "aprovaré la reforma que salga del parlamento de Cataluña"? Aquell sí que és bo, propi del Buenafuente.

1:55 a. m., junio 13, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Que passa fer!!!!
Tu deus esser d´aquells que van anar a la mani contra la globalització no?

Doncs la teva idea del PRINCIPAT de Catalunya, és colonial, tant li fot si avans hi havien uns costums, una llengua, una identitat.... Igual com vareu fer els espanyols amb els Indis d´Amèrica, que a casa seva els foten amb "reserves".
I a sobre orullosos "del doze de octubre"
El que comte per a mi, és la preservació d´una identitat arrevatada per l´imperialisme espanyol.
Que foteu els espanyols amb els immigrants? Tots al carrer!!!! i els que deixeu passar, s´han d´integrar a la terra d´acollida(com és lògic).
Doncs això és el que no varem poder fer els catalans, i que encara no podem fer.
A la merda l´estafatut

4:06 p. m., junio 13, 2006  
Blogger Fer said...

Lo de las reservas indias me da a mi que viene dado más por los norteamericanos de los Estados Unidos de Norte América. Tu te debes referir a la esclavitud (y muertes) a la que se vieron sometidos millones de indígenas suramericanos, acto despreciable movido por un intento de Evangelización del Nuevo Continente y como no, por un interés económico en la obtención de recursos como Oro y Plata.

Jo no penso que Catalunya sigui un P R I N C I P A T, jo he estudiat Geografia. Tu deus pensar que la meva idea de Catalunya és Colonial (que no ho és), però del que no pots estar orgullós es de tenir una idea de Catalunya tan Feudal com la que tu tens. Un ha de conèixer la història de la seva terra, però tingués en compte que la història corre cap endavant!!!

8:52 p. m., junio 14, 2006  
Anonymous Anónimo said...

En tot cas, amb els indis de les reserves, et donc tota la raó, rectificar és de savis diuen. Vosaltres els vau exterminar a cops de fusell, alcohol, i malalties, altres van optar per suicidar-se saltant desde penya segats....
Jo tampoc penso que Catalunya sigui cap Principat.
Simplement el que tu anomenes la regió de Catalunya, en realitat és el principat de Catalunya,nomenclatura datada del segle 14.I Catalunya, és altrement dit, Països Catalans(perquè ho entenguis).En aquest cas, la paraula Principat, no fa cap referència a un titol nobiliari.
Informat avans d´escriure!!!!

10:29 p. m., junio 14, 2006  
Blogger Fer said...

No siguem miserables d'acord? No accepto que una persona tan ignorant com tu hem digui que jo he mort ningu m'explico? Un no ha de ser tan radical ni tans sols tan mentider per culpa de tenir uns ideals ni uns objectius. Cada cop sembleu més feixistes.

8:52 a. m., junio 16, 2006  

Publicar un comentario

<< Home